16.10.2013

LÄVISTYS POSTAUS!


SMILEY: On ollut mulla useaan otteeseen ekan kerran laitoin sen varmaan vuonna 2010, mutta sen jälkeen se repeskin ja en pistänyt sitä pitkään aikaan takas, Sitten kerran kun taas laitoin sen, repes ja otin sen pois, Vuonna 2011 smiley oli mulla moneen otteeseen otin sen pois ja laitoin takas nyt se onki ollu mulla sen pari vuotta ja tuskin lähtee mun naamataulusta mihinkään! (itse tehty)


 ANGELBITES: Oikeastaan ensiksi laitoin madonnan vasemmalle puolelle kasvojani 07.08.2011 Siinä se sitten palveli yksisteen pitkään ilman kumppania, kunnes otatin itselleni toisellekkin puolelle korun vihdoinkin kyseiset angelbitesit. 20.05.2012 siitäkin yli vuosi jo! (lävistäjällä otettu)


TONGUEWEB: On ollut minulla ensimmäisen kerran vuonna 2011 mutta otin sen pois, ja toiseen otteeseen laitoin sen tammikuussa mutta pallot eivät pysyneet kiinni niin otin sen pois. Nyt kesällä 2013 varmaan elokuussa 2-4  päivä sain idean että laitan siitä neulan lävitse ja miten kävikään siinä se on vieläkin, pallotkaan ei oo lähteny irti pitkiin aikoihi!(itse tehty)


NENÄKORU: Nenäkorun pistin ihan vähän aikaa  sitten oikeastaan se oli täydellinen tylsyyden tuottama ihanuus kasvoilleni ah. 23.09.2013. (itse tehty)

SEPTUM: Sain maatanäkyvissäfestareiden jälkeen ideaksi laittaa septumin, olihan tuo ollut minulla kerran aijemminkin joskus vuonna 2011. mutta otin sen pois koska en uskaltanut pitää sitä porukoitteni takia, mutta 20.11.2012, muistan kun näin sen neulan läpi tärisin aivan kamalasti mutta rakastan tätä korua paljon! (itse tehty)


FROWNY (käänteis smiley) : Oli mulla muutaman kuukauden, laitoin sen 31.03.2013.. kunnes siitä eräänä päivänä tippui pallot eikä mulla ollut varalle uusia sinne meni tuokin vaaveli ;______; miss it. R.I.P (itse tehty)


SNAKEBITES: nämä laitoin heti kun sain rahaa kokkolassa, Menimme jerenkanssa yhdessä lävistäjälle olin niin ylpeä että kerrankin minun ei tarvinnut mennä siskoni kanssa lävistäjälle koska olin niin nuori, nyt kun en tarvinnut lupaa kävin ottamassa nämä 20.04.2013 rakastuin niihin heti! (lävistäjällä)

LABRET( keskellä): Oikeastaan tähän idea tuli ... en ees tiedä laitoin tuon siksi koska panikoin Netan lävistämistä niin paljon että mun piti saaha harjoteltua sitä, noh katsoin keskikohdan piirsin pisteen laitoin pihditkiinni pidin niitä siinä hetken,enkä koskaa olisi uskonut että pistäisin siitä sen neulankin lävitse ;__; täirisin aivan kamalastin, mutta ihastuin siihen heti!10.10.2013 (itse tehty)
 NAAMATAULU KOKONAISUUDESSAAN: Minulla on tällä hetkellä 9 lävistystä, mutta aion ottaa vielä ainakin bridgen ja kulmakorun, mutta siihen menee hetki että saan rahat niihin koska ne käyn ottamassa lävistäjällä :3


VENYTYKSET: ovat tällä hetkellä 24mm ja ne ovat olleet minulla jo jonkun 3-4 vuotta, kertaakaan en ole ajatellut etten haluaisi näin isoja venytyksiä, oikeastaan haluan isommat! ehkä 28mm asti :3
(korvakorut):  3kpl itse tehty

Tätä postausta mulle oli ehdotettu, ja mielestäni se oli aivan mahtava idea! joten päätin toteuttaa sen nyt, tässä teille minun kaikki lävistykseni ja kertokaa mielipiteenne jne! See ya !♥ Kiitos postaus ideasta: Noorajumala, toivottavasti pidit postauksesta :3 käykää samalla kurkkailemassa nooran blogia ;)!

8 kommenttia:

 1. näyttäis musta paremmalle jos ton nenän sivussa olevan korun ottais pois :) muuten kyl rakastan sun läväreitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi no pittää katella jos sen joskus ottas pois :) ja kiitos♥

   Poista
 2. mikä koru sulla on toungewebissä? ja tosi kiva postaus (:

  VastaaPoista
 3. mun piti ottaa heinäkuussa mun kulmaläväri irti ku kasvoi pois ;< tekis kyl mieli joskus laittaa uudestaa.. ja sitte haluisin medusan tai tuon septumin mut Ari ei oikee tykkää jos laitan suun alueelle lävistyksiä :D muutenki porukat varmaa tappais mut >.<
  mutta kiva postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. höh miks sun pitää välittää niin paljo siitä mitä muut ajattelee jos otat lävärin ;_; sun naamaja kiitos heidi :3

   Poista
 4. minkä pitunen koru siulla on toungewebissä? :)

  VastaaPoista